Weboldalunk  a jobb felhasználói élmények érdekében cookikat (sütiket) használ. Az elfogadom gombra kattintva elfogadod ezek használatát.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Webshop blog

Webshop blog

2021. 08. 31. 00:00:00

5 egykor divatos, már elfeledett edzésmódszer!

Ez egy nagyon tanulságos, és meglepő cikk lesz, ha szereted a divatos edzésmódszereket. Kegyetlenek voltunk, és összegyűjtöttünk 5, egykor nagyon divatos, mára már szinte teljesen elfelejtett edzésmódszert. Lehet, hogy nemrég még te is lelkesen művelted valamelyiket, de ma már eszedbe sem jutna. Meglepő lista lesz, olvasd végig.

 

2019. 09. 06. 14:55:00
Gyors fogyókúra tippek, amiktől olvadnak a kilók
Gyors fogyókúra tippek, amiktől olvadnak a kilók

Van amikor extra sürgős fogyásra van szükség azért, hogy tökéletesen álljon rajtad a CCK - Cocktail Sport ruhád. Ahelyett, hogy pánikba esnél, olvasd el ezt a cikket, mert összeszedtünk neked 5 tippet, ami segít extra gyorsan megszabadulni a nyaralás alatt felszedett felesleges kilóktól.

 

Csodamódszerek helyett

Szerintünk ne vesztegesd az idődet csodamódszerekre, nem működő, akár a szervezetednek megterhelő diétákra. Ehelyett inkább próbáld ki ezeket a tippeket, amiket összegyűjtöttünk neked, mert tényleg működnek, és hatékonyak. Ha betartod őket, akkor azt fogod észrevenni, hogy egyszerűen olvadnak le rólad a kilók. Íme a tippek

2019. 03. 01. 00:00:00
5 szuper ajándékötlet Nőnapra

5 szuper ajándékötlet Nőnapra

Azért nem írtunk kattintásvadász cikkcímet, mert nem szeretnénk téged becsapni. Ebben a cikkben kapsz 5 szuper ajándékötletet Nőnapra, úgy, hogy mindvégig a realitás talaján maradunk, és semmilyen szenzációs meglepetést nem ígérünk. Csak azt, hogy az ötletek, amit leírunk működni fognak. (És a végén lesz egy meglepetésünk is)

2019. 02. 19. 14:53:41
Ez történik a testeddel, ha kihagysz egy hónapot.

 

Ez történik a testeddel, ha kihagysz egy hónapot.

 Biztosan akadt már az életedben olyan pár nap, hét, vagy akár egy teljes hónap is, amikor valamiért nem tudtál eljárni edzeni. Az első kihagyott edzés után lelkiismeret furdalásod volt. Minél többet hagytál ki, annál nagyobb, aztán egyszer csak elmúlt. A lelked így működik, de mi történik a testeddel, ha egy hónapot kihagysz? Most megtudod.

 

A kísérlet

Az történt, hogy direkt abbahagytuk az edzést egy teljes hónapra azért, hogy elmondjuk mi történt, mit hogy éltünk meg. Persze a kísérlet úgy az igazi, ha elmondjuk, hogy mit vártunk: igazából semmit. Arra számítottunk, hogy egy hónap után minden onnan folytatódik ahol abbahagytuk, de tévedtünk. Elmondjuk.

2019. 01. 31. 16:00:00
5 ok, hogy miért érdemes hidegben is szabadtéren edzeni

 

5 ok, hogy miért érdemes hidegben is szabadtéren edzeni

Kint repkednek a mínuszok, a jéghideg őszi esőt vízszintesen fújja a szél az arcodba. Semmi okod, és motivációd nincs a szabad levegőn edzeni, igaz? Elmondjuk, hogy miért tedd meg mégis, miért jó hidegben, a szabadban edzeni. Ja, és garantáljuk, hogy legalább kettő okon meg fogsz lepődni. 

 

Mielőtt belevágunk

Mindjárt elmondjuk, hogy mi szól a szabadtéri edzés mellett, de előtte egy mindenek felett álló indok: egyszerűen azért, mert a szabadban vagy. Szabadon. Nem tudjuk érzékletesebben elmondani, de ha valaha kipróbáltad már azt, hogy egy csípős őszi reggelen futottál akár csak 10 percet is, akkor pontosan tudod, hogy miről beszélünk. Ha nem tettél ilyet, akkor érdemes kipróbálnod, mert a rabja leszel. De akkor most jöjjön az 5 ok amiért érdemes hidegben edzeni.

2019. 01. 28. 13:21:05
Ezért nem tartod be az újévi fogadalmadat

 

Ezért nem tartod be az újévi fogadalmadat

Pszichológusok szerint az újévi fogadalmak akkor is jót tesznek velünk, ha a megfogadásának pillanatában tisztába vagyunk azzal, hogy úgysem tudjuk betartani, hiszen tavaly, és tavaly előtt sem sikerült. Miben segítenek nekünk az újévi fogadalmak, és miért nem tudjuk őket betartani? Ebben a cikkben elmondjuk a titkokat.

 

Ezért fontos az újévi fogadalom

Bár a kutatások szerint az újévi fogadalmak 90%-a nem tart ki pár hétnél tovább, mégis fontos szerepük van az életünkben, hiszen komoly személyiségfejlesztő és nevelő hatásuk van. Amikor újévi (vagy bármilyen) fogadalmat teszünk felismerünk egy minket érintő problémát, ezt ki is mondjuk, szembenézünk vele, és elkezdünk érte, vagy éppen ellene dolgozni. Ez pozitív irányba befolyásolja az életünket. Persze csak akkor, ha be tudjuk őket tartani. De nem tudjuk. Összefoglaljuk, hogy miért nem.

2018. 12. 14. 18:00:00
Így lesz álomszép, kerek popsid

 

Így lesz álomszép, kerek popsid

Lehet, hogy néhányan csalódni fognak, de ebben a cikkben nem írunk le semmilyen csodamódszert, és egyetlen, eddig soha nem ismert – olyan – trükköt sem, amitől 3-5-10 (rád bízzuk, hogy melyik számot hiszed el) nap alatt csodálatos kerek popsid lesz. Nem ajánlunk csodakapszulát, és olyan diétát sem, ami „megkerekíti” a popsidat, cserébe mellébeszélés nélkül elmondunk néhány nem működő, és néhány hatékony popsikerekítő megoldást.

 

Ettől bizony nem lesz kerek

Az a kellemetlen igazság, hogy a kerek popsihoz nem elég hetente néhányszor eljárnod futni: csak a futástól nem lesz sokkal kerekebb a popsid. Tudjuk, hogy elkeserítő, de az otthoni elliptikus trénered, vagy taposódon végzett edzés sem lesz semmire elég, többek között azért sem, mert nem hoz látványos eredményt ezért előbb-utóbb lankad a lelkesedésed.

Apropó edzés: sokan hiszik azt, hogy a konditermi edzés egyenes út a csodálatra méltóan kerek popsihoz (vannak akik például a heti 1-2 zumbában, vagy valamilyen hasonló alternatív edzésben hisznek) de nem. És van itt még valami: mi a helyedben azt sem hinnénk el, amit a csajos magazinok címei ígérnek. A „10 perces „popsikerekítő” tippek”, vagy „4 hét alatt tökéletes popsi” még soha, és senkinek nem hozott eredményt. Tényleg nem biztos, hogy ebben kellene hinned.

Ennél sokkal több kell, és sokkal hatékonyabb megoldások. Mindjárt mondunk néhányat, de előtte….

2018. 12. 07. 18:00:00
Kiderült, ezt nézik meg rajtad a pasik

Kiderült, ezt nézik meg rajtad a pasik

Egészen elképesztő eredményt hozott egy nemrég elkészült – külföldi – kutatás, amikor azt állapította meg, hogy egy férfinak a másodperc egyötöd része elég ahhoz (ez jóval kevesebb idő, mint amennyi idő alatt ezt a mondatot elolvastad) hogy eldöntse, mennyire szimpatikus neki a vele szemben álló nő. De mi alapján dönt a férfi? Mit néz meg rajtunk? Most mindent elmondunk!

7 másodperc, és az előzetes ítélet

Pszichológiai tény, hogy, hogy pontosan 7 másodpercre van ahhoz szükségünk, hogy előzetes ítéletet hozzunk valakiről. (Ezt hívja a köznyelv első benyomásnak) Ezalatt a 7 másodperc alatt nem csak azt döntjük el, hogy  szimpatikus-e nekünk a másik fél, hanem olyan előzetes ítéleteket is meghozunk minthogy: rosszul lát (mert szemüveges), kevés pénze van (mert olyan a ruhája), vagy éppen sok (mert szép órája van), de az illata alapján például kizárjuk, vagy beleegyezünk a szexbe, és több tucat dolgot is eldöntünk.

Az előzetes ítéletet nagyon nehéz megváltoztatni. (Gondoljunk abba bele, ha valaki megműtteti a szemét, és elhagyja a szemüveget, mi még hónapokig „szemüvegesként” látjuk, és megkérdezzük tőle, hogy jól lát-e?). Különösen fontosak tehát az első másodpercek. Nézzük, mit néznek meg rajtunk, és milyen sorrendben a férfiak?

2018. 11. 30. 18:48:17
5 ok amiért csinosnak kell lenned a konditeremben

 

5 ok amiért csinosnak kell lenned a konditeremben

Ha már voltál edzőteremben, biztosan észrevetted, hogy mindenki igyekszik csinosan, stílusosan öltözni, sokan sminkben edzenek, a melletted edző lányon pedig még érezted a testápoló, és a parfüm illatot is. De vajon miért van ez így?  Összegyűjtöttünk neked 5 indokot, amiért érdemes a konditeremben is csinosnak lenned.

 

De hát csak egy edzőterem: igaz?

Régebben minden más volt. Felkaptad az egyik (régi, talán nem is tökéletesen passzoló) pólódat, a sokat látott, tapasztalt, „úgysem látja senki” melltartódat, felvettél hozzá egy talán hozzá illő (de nem biztos, hogy testhezálló) nadrágot, és valamilyen edzőcipőt, és – azzal nyugtatva magad, hogy ez csak egy terem - kezdődhetett az edzés, aminek a végén lezuhanyoztál, és hazamentél. Ma már minden másképp van, elmondjuk mi az az 5 indok amiért érdemes csinosnak lenned a teremben. (A listán fontossági sorrendben visszafelé haladunk, mint egy slágerlistán)

2018. 11. 16. 11:15:29
7 ok amiért érdemes konditerembe járnod

 

7 ok amiért érdemes konditerembe járnod

Sokan vannak, akik szerint az edzőterem nem több, mint egy hely, ahol azért fizetsz, hogy formáld magad. Pedig sokkal több annál: a konditerem, a rendszeres edzés (legyen az bármilyen is) rengeteg extra dolgokat ad neked. Összegyűjtöttünk hét szuper okot, amiért érdemes edzőterembe járnod.

 

Egyetlen mondat, sok indok

Képzeld el, hogy mész hazafelé egy kimerítő edzés után. Jól érzed magad, sikerült kiadnod magadból a gőzt. Az edzés alatt végig felszabadultan lazának érezted magad, tudod, hogy ma is feszesedtél és minden, aminek kell, kerekebb lett. De vajon csak ezekért érdemes edzőterembe járni? Szerintünk nem. Van még legalább 7 okunk. Máris elmondjuk őket.

Keresés