Weboldalunk  a jobb felhasználói élmények érdekében cookikat (sütiket) használ. Az elfogadom gombra kattintva elfogadod ezek használatát.
Menü

Kiderült, ezt nézik meg rajtad a pasik

Kiderült, ezt nézik meg rajtad a pasik

Kiderült, ezt nézik meg rajtad a pasik

Egészen elképesztő eredményt hozott egy nemrég elkészült – külföldi – kutatás, amikor azt állapította meg, hogy egy férfinak a másodperc egyötöd része elég ahhoz (ez jóval kevesebb idő, mint amennyi idő alatt ezt a mondatot elolvastad) hogy eldöntse, mennyire szimpatikus neki a vele szemben álló nő. De mi alapján dönt a férfi? Mit néz meg rajtunk? Most mindent elmondunk!

7 másodperc, és az előzetes ítélet

Pszichológiai tény, hogy, hogy pontosan 7 másodpercre van ahhoz szükségünk, hogy előzetes ítéletet hozzunk valakiről. (Ezt hívja a köznyelv első benyomásnak) Ezalatt a 7 másodperc alatt nem csak azt döntjük el, hogy  szimpatikus-e nekünk a másik fél, hanem olyan előzetes ítéleteket is meghozunk minthogy: rosszul lát (mert szemüveges), kevés pénze van (mert olyan a ruhája), vagy éppen sok (mert szép órája van), de az illata alapján például kizárjuk, vagy beleegyezünk a szexbe, és több tucat dolgot is eldöntünk.

Az előzetes ítéletet nagyon nehéz megváltoztatni. (Gondoljunk abba bele, ha valaki megműtteti a szemét, és elhagyja a szemüveget, mi még hónapokig „szemüvegesként” látjuk, és megkérdezzük tőle, hogy jól lát-e?). Különösen fontosak tehát az első másodpercek. Nézzük, mit néznek meg rajtunk, és milyen sorrendben a férfiak?

 

A melleid

A kutatásból - minden kétséget kizáróan - az derült ki, hogy a férfiak számára a legcsábítóbb testrészünk a mellünk. Nem felmentve ezzel a pasikat, de tudnod kell, hogy ez milliárd éves ösztön: egyszerűen a melleink alakjáról, méretéről, feszességéről, a dekoltázsunkról, a domborulatról milliárd éve vonnak le következtetéseket, ezért az, ha megnézik nem azt jelenti (legalábbis hisszük) hogy azonnal ágyba akarnak minket csábítani, vagy „bunkók lennének”. Egyszerű ösztön, nézzük el nekik. Fontos tudni, hogy a férfiak (ez egy másik felmérésből derült ki) nem csak a nagy, látványos cicikre „buknak”, nagyon változó az ízlésük.

 

Az arcod

Második helyezett az arc, a nemzetközi kutatás szerint: ez szinte minden pasinak nagyon fontos, az arcon belül pedig odavannak az ívelt, akár mandulavágású szemekért, és a teltebb ajkakért, amit egyébként a fiatalsággal azonosítanak. Érdekes, hogy a férfiak a szolid sminket, vagy a smink nélküliséget preferálják.

 

A popsid

Nem meglepő, hogy a popsid kulcsinger, szinte 100%, hogy meg fogja nézni. Szerencsére a popsi is olyan, mint a cici: ahány lány annyiféle, és ahány férfi annyifélét szeret. Érdekes azonban az, hogy léteznek popsitrendek. Most például a „nagy, kerek” a divatos, de néhány évvel ezelőtt még a kicsi, és kerek volt a sláger. (A kerek, szinte minden esetben kulcsszó, ezért tehetsz edzéssel)

 

Arányok

Érdekes, hogy sok férfi az arányaidat is megpróbálja felmérni, ami azért kicsit extrémül hangzik, főleg alig 0,2 másodperc alatt, de igaz. A különösen hosszú lábat, vagy éppen az extrém hosszú kart szexinek tartják a férfiak, ahogy a szélesebb csípőt is: szexuálpszichológusok szerint egyébként a férfi olyan „arányú” lányt keres, amilyen ő maga is.

Mutathatunk neked olyan ruhákat amik garantáltan jól fognak állni. Kattints:

Keresés